E-commerce.

Project Management, begeleiding migraties en nieuwbouw, content management

E-commerce door De Online Zakenvrouw

Met 8 jaar ervaring binnen een full service online marketing bureau waarbij ik zowel lid was van het management team, een e-commerce team aanstuurde en verantwoordelijk was voor de strategie en uitvoering voor onze klanten ben ik nu als zelfstandige een uitstekende keus voor elke ondernemer.

  • E-commerce Management

  • Project Management

  • Technisch & Creatief

E-commerce Specialiteiten

E-commerce (team) Management
E-commerce Project Management
E-commerce migratie begeleiding
E-commerce content marketing

Mogelijkheden.

Consultancy

Afhankelijk van de behoefte adviseer ik je op diverse vlakken.

Training & Workshops

Volg een training of workshop alleen of met je team.

Creatieve sessies

Ga samen met mij in een creatieve sessie op zoek naar creatieve oplossingen

Interim Project Management

Kies voor een succesvolle PM voor jouw e-commerce project.

E-commerce Management.

Ben je op zoek naar iemand die je e-commerce kan managen en succesvoller kan maken? Laat mij je helpen om je e-commerce te stroomlijnen om meer resultaat te behalen.

Project Management.

Als ervaren project manager kan ik je helpen om je e-commerce project met duidelijke targets te begeleiden naar een succesvolle afronding.

E-commerce Team Management.

De Online Zakenvrouw kan je team trainen, begeleiden of leiding geven. Heeft je teamleider een coach nodig? Ook hierbij kan ik helpen!

Migratie begeleiding.

Ga je een nieuwe site bouwen of ga je er één migreren? Ik heb meerdere websites succesvol naar een nieuw platform geleid. Vraag me naar de mogelijkheden.

Naast deze rollen is er natuurlijk nog meer mogelijk. Ik maak graag een keer kennis zodat we samen kunnen kijken hoe mijn expertise het beste ingezet kan worden t.b.v. jouw bedrijf. Bel of app me op +31 6 50 59 53 04; of stuur me een e-mail.

Over De Online Zakenvrouw.

O.a. gewerkt voor.

Doorlopend advies & ondersteuning.

De Online Zakenvrouw is jouw partner op het gebied van online marketing, management & e-commerce. Op basis van duidelijke afspraken kan je rekenen op doorlopend advies & ondersteuning.

Paula is gedreven en enthousiast om met jou je onderneming tot een succes te maken. Daarbij zet ze haar vakkennis en in en houdt heel fijn rekening met je persoonlijkheid.

Mieke Miltenburg, Mieke Miltenburg Coaching

Deep know how combined with business sense as to how to apply that know how from a marketing perspective, hard working and customer oriented are key words that describe Paula. 

Erik van Egmond, Janssen & van Egmond

Paula is een marketing professional met e-commerce in haar bloed. Ze weet wat ze wil en ze kan haar plannen goed onderbouwen. En bovendien is het ontzettend leuk om met haar samen te werken!

Karen Pasman, Van Wijnen Noord en Oost

Hoe kan ik jou verder helpen?

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek. Ik ben nieuwsgierig naar je bedrijf, doelstellingen en vooral naar je uitdagingen. Ik kijk graag samen met je mee naar de juiste oplossingen.

Bel of app me op +31 6 50 59 53 04; of stuur me een e-mail.