Opps Management.

Meer structuur en gerichter te werk voor jouw bedrijfsdoelen?
Door het uitwerken van jaarplannen, HRM cycli, opleidingsplannen kun jij meer structuur en richting geven aan jouw bedrijf. Ontwikkel je Team Managers, verbeter je HR cyclus en opleidingsplannen. Ik kan jou hierbij helpen. Lees meer of neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek.

Opps Management door De Online Zakenvrouw

Met 8 jaar ervaring binnen een full service online marketing bureau waarbij ik zowel lid was van het management team, een e-commerce team aanstuurde en verantwoordelijk was voor de strategie en uitvoering voor onze klanten ben ik nu als zelfstandige een goede keus voor elke ondernemer.

  • Strategie & Visie

  • Team Manager

  • HRM advies & uitvoering

Management Specialiteiten

Strategie & Visie
Operationeel Manager
Team Manager
HRM Advies & Uitvoering
Project Management

Mogelijkheden.

Consultancy

Afhankelijk van de behoefte adviseer ik je op diverse vlakken.

Training & Workshops

Volg een training of workshop alleen of met je team.

Creatieve sessies

Ga samen met mij in een creatieve sessie op zoek naar je visie, strategie of jezelf.

Interim HR adviseur

Kies voor een onorthodoxe HR advseur die je HR naar een hoger niveau kan tillen.

Strategie & Visie.

Wil je meer vorm en structuur geven aan je visie en strategie? Heb je al jaren niet meer aan je bedrijfsplan of jaarplan gewerkt? Laat mij je helpen dit op een creatieve, inspiratievolle, inhoudelijke manier op te bouwen.

Team Manager.

Ik kan je helpen als interem team manager of als adviseur voor een team manager. Loopt een team niet helemaal lekker of denk je dat ze er meer uit kunnen halen? Ik help je graag met mijn scherpe blik en sensitieve aanpak.

HRM Advies & Uitvoering.

Op zoek naar een HRM adviseur voor opleiding en ontwikkeling of het maken van een functiehuis? Ik kan deze trajecten van A tot Z voor je ontzorgen.

Project Management.

Een specifiek management project dat opgepakt dient te worden? Nieuwe software wellicht? Ik kan je management project voor jou beheren en succesvol afronden.

Naast deze rollen is er natuurlijk nog meer mogelijk. Ik maak graag een keer kennis zodat we samen kunnen kijken hoe mijn expertise het beste ingezet kan worden t.b.v. jouw bedrijf. Bel of app me op +31 6 50 59 53 04; of stuur me een e-mail.

Over De Online Zakenvrouw.

O.a. gewerkt voor.

Doorlopend advies & ondersteuning.

De Online Zakenvrouw is jouw partner op het gebied van online marketing, management & e-commerce. Op basis van duidelijke afspraken kan je rekenen op doorlopend advies & ondersteuning.

Paula is gedreven en enthousiast om met jou je onderneming tot een succes te maken. Daarbij zet ze haar vakkennis en in en houdt heel fijn rekening met je persoonlijkheid.

Mieke Miltenburg, Mieke Miltenburg Coaching

Deep know how combined with business sense as to how to apply that know how from a marketing perspective, hard working and customer oriented are key words that describe Paula. 

Erik van Egmond, Janssen & van Egmond

Paula is een marketing professional met e-commerce in haar bloed. Ze weet wat ze wil en ze kan haar plannen goed onderbouwen. En bovendien is het ontzettend leuk om met haar samen te werken!

Karen Pasman, Van Wijnen Noord en Oost

Hoe kan ik jou verder helpen?

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek. Ik ben nieuwsgierig naar je bedrijf, doelstellingen en vooral naar je uitdagingen. Ik kijk graag samen met je mee naar de juiste oplossingen.

Bel of app me op +31 6 50 59 53 04; of stuur me een e-mail.