Strategische Online Marketing.

Meer traffic, meer conversie, meer inzicht?
Door het inzetten van een slimme strategie, het uitwerken van persona’s, het begeleiden van marketing teams, project management en uitvoering van content marketing ben ik dé specialist die je kan helpen bij je online marketing. Lees meer of neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek.

Online Marketing van De Online Zakenvrouw

Met 8 jaar ervaring binnen een full service online marketing bureau waarbij ik zowel lid was van het management team, een e-commerce team aanstuurde en verantwoordelijk was voor de strategie en uitvoering voor onze klanten ben ik nu als zelfstandige een goede keus voor elke ondernemer.

  • Marketing & Marketing Management

  • Marketing Strategie & Uitvoering

  • Technisch & Creatief

Marketing Specialiteiten

Marketing (team) Management
Marketing Project Management
Online Marketing Strategie
Doelgroepen & Persona’s
Content & Social Marketing
Zoekmachine marketing

Strategie.

Doelen

Zonder doel kun je niet scoren.

Doelgroep

Weet voor wie je het doet. Begrijp wat ze motiveert en demotiveert.

Kanalen

Kies de juiste kanalen o.b.v. doelgroep, tijd en budget.

Budget

Bepaal je tijd & budget per kanaal en type content.

Executie

Uitvoering van het marketing plan.

Analyse

Meet en weet wat de inspanningen hebben opgeleverd.

Marketing Management.

Zoek je een interim/freelance professional die jouw marketing volledig uit handen neemt? Ik kijk graag samen met jou tijdens een kop koffie hoe ik je daarbij het beste kan helpen.

Project Management.

Nieuwe website, migraties of andere grote marketing/website projecten die er aan komen? Ik help je graag met het project management ervan t.b.v. een succesvol project.

Marketing Team Management.

Heb je al een marketing team en zoek je een ervaren manager? Ik kan je helpen je marketing team verder te optimaliseren zodat het team goed samen werkt en resultaten behaald!

Content, Social & Zoekmachine Marketing.

Deze drie vormen van marketing samen zorgen voor sterke inbound marketing . Door middel van de productie van content, delen op social media en slimme zoekmachine optimalisatie verhoog je het bezoek naar je site en de conversie.

Naast deze rollen is er natuurlijk nog meer mogelijk. Ik maak graag een keer kennis zodat we samen kunnen kijken hoe mijn expertise het beste ingezet kan worden t.b.v. jouw bedrijf. Bel of app me op +31 6 50 59 53 04; of stuur me een e-mail.

Over De Online Zakenvrouw.

O.a. gewerkt voor.

Doorlopend advies & ondersteuning.

De Online Zakenvrouw is jouw partner op het gebied van online marketing, management & e-commerce. Op basis van duidelijke afspraken kan je rekenen op doorlopend advies & ondersteuning.

Paula is gedreven en enthousiast om met jou je onderneming tot een succes te maken. Daarbij zet ze haar vakkennis en in en houdt heel fijn rekening met je persoonlijkheid.

Mieke Miltenburg, Mieke Miltenburg Coaching

Deep know how combined with business sense as to how to apply that know how from a marketing perspective, hard working and customer oriented are key words that describe Paula. 

Erik van Egmond, Janssen & van Egmond

Paula is een marketing professional met e-commerce in haar bloed. Ze weet wat ze wil en ze kan haar plannen goed onderbouwen. En bovendien is het ontzettend leuk om met haar samen te werken!

Karen Pasman, Van Wijnen Noord en Oost

Hoe kan ik jou verder helpen?

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek. Ik ben nieuwsgierig naar je bedrijf, doelstellingen en vooral naar je uitdagingen. Ik kijk graag samen met je mee naar de juiste oplossingen.

Bel of app me op +31 6 50 59 53 04; of stuur me een e-mail.