Het verhaal van De Online Zakenvrouw

O

nline, ontdekken en hard werken zitten in mijn DNA. Als ondernemersdochter startte ik al in 2011 mijn eigen bedrijf.

Na enige omzwerving vond ik in 2011 mijn zakelijke roeping: online! Ik startte bij een online marketing bureau in Den Bosch en kreeg daar de kans om me zowel inhoudelijk en als manager me te ontwikkelen. Binnen enkele jaren was ik onderdeel van het management team en stuurde ik een team aan van 20 collega’s.

Ik ben een ervaren manager met een passie voor alles dat met online te maken heeft. Van webshop development tot marketing. Ik voel me helemaal thuis in de wereld van e-commerce. Ik hou van het tempo en de uitdagingen en kansen die het mee zich mee brengt.

Ik heb een drive voor perfectie en denk oplossingsgericht. Ik heb veel ervaring opgedaan met online marketing binnen de e-commerce. Als manager heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met HRM, commercie, borging van kwaliteit en kennis, productiviteit en teambuilding.

Over Paula

Geboren en getogen in Brabant. Twee kinderen, twee katten, een hond en een lieve vriend. Samen wonen we in Oss. Speel graag een potje tennis. Gek op muziek, films & (bord)spellen, wandelen & kamperen.

Paula Veld-Heesbeen
Paula Veld-HeesbeenDe Online Zakenvrouw
Vertrouwen is de basis voor succes.

Are you Dedicated, Hardworking, and Fun? Join Us!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. ex ea commodo consequat.

See job offers